Muu Suomi, Uncategorized, Yleinen

Ihastuttava Original Sokos Hotel Kupittaa Turussa

Pääsin käymään työmatkalla Turussa. Matka oli siitäkin hieno, että menin junalla enkä ole matkustanut junalla aikoihin. Nyt matka taittui hiljaisessa ekstra-luokassa, mikä oli todella miellyttävä kokemus.

Koska juna ei mennyt Turun keskustaan asti vaan Kupittaalle, niin majoituin rautatieaseman yhteydessä olevassa Original Sokos Hotel Kupittaassa. Olen käynyt lukuisissa Sokos-hotelleissa, eikä tälläkään kertaa joutunut pettymään vaan aivan päinvastoin!

Ensivaikutelma hotellista oli upea, sillä Bistro Elli ja aulan Deli olivat vastaanoton välittömässä läheisyydessä. Niissä tulikin kotoisan lokoisa olo, kuitenkin hienossa miljöössä.

Ja hotellihuone oli aivan upea myös. Tilaa ja tyyliä oli. Erityisen mieleenpainuva oli seinällä oleva iso kartta Turusta. Siihen oli laitettu QR-koodeja, jotka kertoivat keskeisistä nähtävyyksistä. Tällä reissulla vain ei ollut nähtävyyksille aikaa!

Eipä mitään, sillä nautin hotellista. Kävin tutustumassa yhdeksännen kerroksen Kuppis Rooftop Bar:iin, josta oli huikeat näköalat kaupunkiin. Oma huoneeni oli kahdeksannessa kerroksessa, joten kyllä sielläkin kelpasi.

Ensimmäisenä iltana lepäilin huoneessa, ja testasin hotellin maksutonta huonepalvelua. Kohta jo herkullinen valkosipulinen yrttikana-annos saapui höyryävän kuumana. Hurjan hyvää ja kätevää!

Aamiainen oli myös eittämättä herkullinen, ja nautin vielä maittavan lounaankin Bistro Ellissä. Edelleen ihastelin kauniita tiloja. Ainut, mikä reissulla harmitti, oli se etten jaksanutkaan testata hotellin näköalasaunaa. Mutta jääpähän jotain toiseen kertaan!

Leave a comment