Muu Suomi, Uncategorized, Yleinen

Rentoutumassa Härmän Kylpylässä

Kaupallinen yhteistyö Härmän Kylpylän kanssa

Olimme viikonloppuna käymässä Jalasjärvellä miehen kaverilla. Reissu meni mainiosti, vaikka pienessä lumisateessa matkaa tehtiinkin.

Iltapäivällä pääsimme sitten majoittumaan Härmän Kylpylään, joka sijaitsee Kauhavan Ylihärmässä. Härmän Kylpylässä järjestetään paljon muun muassa kuntoutuskursseja, joiden yhteydessä on erilaista ohjelmaa tarjolla.

Saimme hotellista minisviitin, joka olikin oikein tilava. Makuuhuoneen lisäksi olohuoneessa oli kaksi kaappisänkyä. Huoneen yhteydessä oli myös parveke.

Asetuimme taloksi, jonka jälkeen oli aika etsiä ruokaa. Talossa olikin monta vaihtoehtoa, joista päädyimme aulakahvilan yhteydessä olevaan Rollsiin. Tilasimme siitä burgerit mukaan.

Ruoan jälkeen olikin aika odotetusti rientää kylpylään. Hotellissa oli vielä päivällisaika, niinpä kylpylässä oli todella rauhallista. Löytyi iso uima-allas, kuntojumppa-allas, monitoimi-keidasallas, kylmäallas sekä lastenaltaita.

Kylpylöinnin jälkeen mietimme, mille alkaisimme. Kaverini oli muistellut, että hotellin tanssiravintolassa esiintyisi Danny. Havaitsimme kuitenkin, että tämä oli vasta seuraavana viikonloppuna ja tänä iltana vieraita viihdyttivät Esa Nummela ja Vanhasuora.

Kävimme aulabaarissa juomassa yhdet, joista minulla oli klassikko Sininen enkeli -cocktail. Hotellissa tuntui olevan paljon väkeä, mutta tilaa oli kuitenkin istua tuohon aikaan.

Ilta menikin sitten uuden suoratoistoelokuvan parissa, emmekä lähteneet katsomaan tansseja. Varmasti tanssitaitoisille aivan huippu paikka, mitä kävimme salia aiemmin katsomassa.

Yö sujui mukavasti, ja aamulla heräsimme varhain aamiaiselle. Ravintolasali oli onneksi todella tilava sekin, sillä asiakkaita tuntui riittävän.

Aamiaista ennen olimme jo ennättäneet käydä ulkoilemassa kuntokeskuksen lähistöllä. Lunta oli maassa, mutta tutkailimme lähiympäristössä olevia kuntopolkuja, lasten leikkikenttää sekä myös vieressä olevaa golf-kenttää.

Monenlaista aktiviteettia olisi siis ollut mahdollista harrastaa. Kävimme hotellin sisällä vielä kurkistamassa Lakeus-saliin, jossa olisi voinut pelata esim. sulkapalloa tai sählyä. Polkupyöriä olisi voinut vuokrata, ja Anssin Jussin Areenan yhteydessä oli muun muassa kuntosali ja keilarata. Lapsille löytyi hotellista tilava leikkihuone.

Mies kävi vielä aamu-uinnilla, jonka aikana minä lueskelin paikkaan sopivasti Antti Tuurin kirjaa. Innostuinkin kirjasta ja aion lukea koko sarjan.

Sitten olikin jo kotimatkan aika. Totesimme Härmän Kylpylän hyvin monipuoliseksi paikaksi!

Leave a comment