Muu Suomi, Uncategorized, Yleinen

Iki-ihanassa Triplassa majoittumassa

Kaupallinen yhteistyö Original Sokos Hotel Triplan kanssa

Hämeenlinnasta jatkoimme matkaa Helsinkiin, jossa pääsimme toistamiseen majoittumaan Original Sokos Hotel Triplaan Pasilassa.

Meillä oli hotellista miellyttävät muistot, eikä nytkään tarvinnut pettyä. Saimme SuperiorX King -kulmahuoneen 16. kerroksesta. Näköalat olivat mahtavat kahteen suuntaan. Huoneesta näki jopa merelle saakka!

Kauppakeskus Mall of Tripla on aivan huikea paikka, ja on todella kätevää majoittua samassa rakennuksessa. Ennätimmekin kierrellä kauppakeskusta. Totesimme, että jos olisi ollut ihan sadepäivä, niin sen olisi saanut kokonaankin kulumaan Triplassa.

Sää oli kuitenkin kohtuullisen hyvä, joten junailimme Pasilasta Helsingin keskustaan. Kiertelimme siellä ympäriinsä ja kävimme muun muassa Kauppatorilla. Jos olisi puolestaan ollut oikein aurinkoisen lämmin päivä, niin maisemaristeily olisi houkuttanut.

Poikkesimme mehulla Joe & The Juicessa, joka oli myös kiva paikka. Mietimme myös kierrosta raitiovaunulla, mutta jätimme sen toiseen kertaan.

Illalla oli kiva rentoutua hotellilla kylpyammeessa loikoillen. Lisäksi oli mukava katsella muhkeasta sängystä käsin kaupungin elämää, esimerkiksi Linnanmäelle näkyi hyvin.

Tripla on loistava tukikohta Helsingissä liikkumiseen. Hotelli on kertakaikkisen ihana vaaleine sisustuksineen ja yksityiskohtineen.

Seuraavana aamuna nautimme aamiaista hotellin kuudennessa kerroksessa, sielläkin ikkunan äärellä. Tämän jälkeen olikin jo kotimatkan aika.

2 thoughts on “Iki-ihanassa Triplassa majoittumassa”

  1. Tätä on paljon tosiaan kehuttu. Itse en ole ylipäätään käynyt edes Triplassa, mutta kuulostaa kyllä ihan mukavalta hotellilta. Toistaiseksi on tullut valittua hotelli aina aivan rautatieaseman vierestä, mutta näppärästihän tuoltakin liikkumaan pääsisi.

    Like

    1. Kyllä, muutama minuutti keskustaan! Meillä taas on tarkoitus jossain välissä majoittua myös rautatieaseman läheisyydessä. Työreissuilla olen yleensä Vaakunassa, nytkin sieltä on majoitus varattuna.

      Like

Leave a comment