Muu Pohjois-Pohjanmaa, Uncategorized, Yleinen

Työmatkalla uudessa Hotelli Visiitissä Ylivieskassa

Kaupallinen yhteistyö Hotelli Visiitin kanssa

Minulla oli ilo päästä heti tuoreeltaan tutustumaan Ylivieskassa sijaitsevaan uuteen Hotelli Visiittiin. Kuljen Raahesta töissä Ylivieskassa, joten oli todella mainiota saada viettää yksi yö Ylivieskassa.

Hotelli Visiitti sijaitsee mukavasti Ylivieskan keskustassa lähellä uudistettua toria ja rautatieasemaa. Myös kaupat ovat ihan liki hotellia.

Pääsin hotelliin iltapäivällä kätevästi ovikoodilla. Sattui olemaan räntäsateinen ilma, joten oli ihana päästä hotellihuoneen lämpöön ja rauhaan! Pienen kierroksen kävin ulkoilemassa illan aikana.

Visiitin yleisilme oli pirtsakka ja tyylikäs. Tykkäsin kovasti, kun huoneessakin oli väriä. Kiva yksityiskohta on käyttää eri värisiä pyyhkeitä, näin huonetoveritkin tunnistavat omat pyyhkeensä. Oli myös mukava, että vuodevaatteet olivat harmaat eivätkä yleensä käytetyt valkoiset.

Hotellin asiakaskeittiö sijaitsi ihan huoneeni vieressä. Keittiö oli tilava ja modernin viihtyisä. Siellä olisi voinut valmistaa vaikka iltapalaa. Itse otin kuumaa teetä illan aikana ja nautin pienistä eväistä.

Kävin tutustumassa myös Visiitin muihin tiloihin. Saunaosasto oli varsin tilava, ja myös pyykkihuone hotellista löytyy.

Lisäksi hotellissa on pari kokoustilaa, isommalle ja pienemmälle porukalle. Nämä kiinnostivat myös työni puolesta. Tilat osoittautuivat toimiviksi ja pienemmässä kokoushuoneessa oli miellyttävän erikoinen valaistus.

Aamulla sitten aamiaishuoneeseen. Muutkin työmatkalaiset olivat jo heränneet. Tarjolla oli mm. riistapullia peurasta ja paistettuja kananmunia. Hotelli suosii lähiruokaa mahdollisuuksien mukaan. Aamiaisella maistuivat myös tarjolla olleet kakut. Lisäksi yrittäjä Helikin oli paikalla, ja sain jutustella hänenkin kanssaan.

Hotelli Visiitti oli miellyttävä kokemus. Tilat ovat viihtyisät ja toimivat. Oman ripauksen tuo vielä uutukaisuuden tuoksu huoneissa. Ja näyttipä, että muutkin työmatkalaiset olivat hotellin löytäneet.

Tietysti hotelli sopii hyvin myös vapaa-ajan matkailijoille mm. helpon saapumisen ja hyvän sijainnin vuoksi. Viikonloppuisin runsaan aamiaisen saa huoneeseen tuotuna, ja siitä riittää myös iltapalaksi.

Leave a comment