Oulun seutu, Uncategorized, Yleinen

Herkuttelemassa Vanhatien ravintolassa Tyrnävällä

Olipa mahtava päästä vihdoin testaamaan suositun Vanhatien ravintolan savustettuja ja BBQ-herkkuja! Olen pitkään aikonut käydä ravintolassa, mutta nykyisin Raahessa asuessani ei tule niin usein lähdettyä Tyrnävän suunnille.

Nyt olimme kuitenkin sopineet ystäväni kanssa tapaamisen heti ravintolan aukeamisen aikaan. Olimmekin ensimmäiset asiakkaat ja saimme rauhassa tutkia paikkoja.

Ravintola sijaitsee Tyrnävän vanhassa pappilassa, joten jo itse rakennus on näkemisen arvoinen. Sisustuksesta taas löytyi mukavia yksityiskohtia, jotka sopivat ravintolan tyyliin.

Ravintola oli tilava, ja siellä oli myös rennompaa sohvaa vaikkapa tv:n katseluun.

No mitä me sitten söimme? Otimme molemmat pienet All Meat! -maisteluannokset, joihin tuli mukaan myös briskettiä. Tätä ystäväni erityisesti oli odottanut.

Ja kyllähän lihaisa annos oli hyvää ja täyttävää. Ystävälläni oli lisukkeena tunnetuista Tyrnävän perunoista valmistetut maalaisranskalaiset dipillä ja minulla oli coleslaw-salaattia.

Olimme aikoneet testata myös houkuttelevaa Kaikki synnit -jälkiruokaa. Mutta sitten havaitsimme, että aika oli rientänyt. Päätimme sitten jättää jälkiruoan toiseen kertaan.

Tänne kannattaa tulla maistamaan lähiruokaa!

Leave a comment