Muu Pohjois-Pohjanmaa, Uncategorized, Yleinen

Ihastuttava Wanha Aapiskukko Kalajoella

Wau, mikä paikka! Olin moneen otteeseen kuullut hyvää Kalajoella Käännän kylässä sijaitsevasta kesäkahvila Wanhasta Aapiskukosta. Sinne ei vain ole tuntunut olevan aikaa mennä, silloin kun kahvila on auki.

Nyt olimme miehen ja kaverini kanssa muilla asioilla Kalajoella, ja päätimme, että nyt on aika tutustua Aapiskukkoon. Ajelimme sinne pienempää tietä, ja mietimme, että mitähän täältä löytyy.

Sittenpä oltiinkin perillä vanhan kyläkoulun edustalla, ja moni muukin oli sinne löytänyt. Aluksi suuntasimme koulurakennuksessa sijaitsevaan kesäkahvilaan.

Ja siellähän oli monipuolista herkkua tarjolla erilaisine virvokkeineen. Vilkasta näytti olevan. Otimme kattauksen erilaisia leivonnaisia maisteltavaksi.

Kuinka ihastuttavat ja valoisat tilat koulurakennuksessa olikaan. Todella kaunista ja viihtyisää.

Kahvien jälkeen olimme jo lähdössä, kun yhtäkkiä havaitsimme pihalla olevan myös kotieläimiä! Niihin piti tietysti käydä tutustumassa.

Eikä siinäkään vielä kaikki; kun jatkoimme matkaa pihalla, niin löysimme vielä ihanan puutarhan. Kaverini oli siitä erityisen innostunut.

Näin ollen totesimme, että Wanha Aapiskukko on ihastuttava ja monipuolinen paikka. Kotimatkan teimmekin sitten isomman tien kautta, kun hoksasimme senkin olevan lähellä. Tyngän mylly oli muuten matkan varrella, ja sielläkin haluttaisi käydä tutustumassa.

Leave a comment